Close


WIJ ZIJN
TOROOO
WIJ MAKEN
VIDEO’S
MET KARAKTER

VIDEOS WITH A TWIST


OVER ONS RECENT WERK

FEEL GOOD MOVIES

IF YOUR VIDEO DOESN’T ROCK, IT WON’T ROLL


WELKOM BIJ TOROOO

Het kleinste, maar meest dynamische productiehuisje aan de rand van de Schelde! Wij zijn geen cowboys die lukraak zomaar wat beelden schieten! Wij maken korte, krachtige feel-good video’s met een eigenzinnige twist en brengen opnieuw rock ’n roll in uw bedrijf.

We zijn meesters in het creëren van storytelling video’s, authentieke video’s met een sterk verhaal en een duidelijke boodschap. Onze video’s zijn doeltreffend, stimuleren leads, vergroten de zichtbaarheid en brengen de dynamiek terug in uw social media kanalen.


ONZE KRACHT IS DIE VAN DE VERBEELDING

Wij ademen nieuw leven in bedrijven, geven ze een gezicht, vertellen hun verhaal met overgave en delen het met de wereld. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, testimonials of corporate movies, bij ons staan de mensen in uw bedrijf centraal als het echte verhaal!

“If it doesn’t rock, it won’t roll!”READY TO ROCK
THEN GIVE IT A SHOT!


Let’s Rock


VIDEO’S MET EEN STRATEGIE

WIJ MAKEN VIDEO’S DIE ZICHTBAAR ZIJN

Een originele video maken is één ding, maar hem ook nog eens zichtbaar krijgen op social media, is een heel ander paar mouwen. Gelukkig maken wij niet alleen geweldige video’s, maar zijn we ook nog eens gespecialiseerd en gelicenseerd in het bedenken, het maken en het opvolgen van volledige social media campagnes, voor Google, Meta en al jullie social media kanalen. Win, win voor iedereen en zo krijgen jullie video’s eindelijk de aandacht die ze verdienen!


WANNA GIVE IT
A TRY ?


LET’S CONNECT

WIJ ZIJN GEEN COWBOYS

maar videomarketiers met te veel fantasie

Ons team bestaat uit twee vrienden, enthousiaste vijftigers met samen een ton aan know-how, geen gewone cowboys dus, maar echte videomarketiers. Wij hebben van onze passie onze hobby kunnen maken, omdat video advertising voor ons nooit als werken voelt. Daarnaast hebben we nog “The Stig” – onze mysterieuze wildcard. Niemand weet wie hij is, wat hij doet, of waar hij vandaan komt. Sommigen denken zelfs dat hij een product van onze verbeelding is.

DAVID TORRES

CREATIVE DUIZENDPOOT

THE STIG

OUR WILDCARD

JOERI DE BOUVERE

SOCIAL MEDIA GOEROE

ONS VERHAAL

Video Producties met een knipoogje


WIE WIJ ZIJN
Wij zijn misschien wel het kleinste, maar zeker het meest eigenzinnige productiehuisje aan de rand van de Schelde. Onze videoadvertenties zijn niet alleen onverantwoord interessant, maar laten ook een blijvende indruk achter op iedereen die ze ziet. Onze tweemans-studio is een dynamisch superheldenteam: twee vrienden met samen meer dan 12 jaar ervaring onder hun riem. Zo hebben David, een (Antwerpse) creatieve duizendpoot die denkt dat hij piloot is, maar enkel met een drone vliegt en onze Joeri, een West-vlaming die ondertitels nodig heeft om hem te kunnen verstaan, er uit ziet zoals Mozart, maar wel social media campagnes schrijft alsof het symfonieën zijn. Wat een combo, zotter kan je het niet bedenken!

HOE HET BEGON
Zoals de meeste geweldige ideeën begon ook dit met een gezellige babbel en een Duveltje erbij. Twee vrienden lagen ontspannen in het zonnetje en bespraken hoe hun zaken gingen. Na een paar Duveltjes kwamen de tongen wat losser en ontdekten ze dat ze voor dezelfde uitdagingen stonden.

David zag hoe dat de video’s die hij voor zijn klanten maakte nauwelijks zichtbaar waren, met slechts twee likes en soms vier views als gevolg. Dit kwam omdat de meeste bedrijven niet de middelen of de knowhow hadden om een echte social media-strategie op te zetten. Joeri, als social advertiser, stuitte dan weer vaak op klanten die geen leuke content hadden om online wat extra lawaai te maken.

Na het derde Duveltje hadden ze een briljant idee: waarom slaan we niet de handen in elkaar? Het beste van beide werelden: een content creator die samenwerkt met een social advertiser.
En zo werd TOROOO geboren.DIT IS TOROOO
Bij Torooo denken we niet “out of the box” maar zijn we de Box! Wij herdefiniëren “video storytelling” en vermengen een flinke portie creativiteit met een vleugje humor en een ijskoud Duveltje om jullie visie in beelden om te zetten. Maar omdat wij geen cowboys zijn die zomaar lukraak wat beelden schieten, gaan wij veel verder dan alleen maar coole video’s maken, wij maken ze ook zichtbaar! zo zijn we ook gespecialiseerd en gelicenseerd in het bedenken, het maken en het opvolgen van volledige social media campagnes, voor Google, Meta en al jullie social media kanalen.


ONS CONCEPT

VIDEOMARKETING MET EEN LANGE TERMIJNSTRATEGIE

HET PROBLEEM
Klinkt dit bekend in de oren? Je hebt net als bedrijf geïnvesteerd in een nieuwe video en die snel op Facebook gezet. Yipikaye !!!… 2 views, 4 likes, no leads en geen extra bezoekers op jullie website. Niet echt het resultaat dat jullie hadden verwacht, voor zo’n dure investering!

ONZE OPLOSSING

Daarom maken niet alleen geweldige video’s, maar zorgen er ook voor dat ze gezien worden. Samen met jullie bedenken, realiseren en volgen we een langetermijnstrategie die leads stimuleert, de zichtbaarheid van jullie website vergroot en weer rock ’n roll in jullie bedrijf brengt.

HET CONCEPT

Ons concept is eenvoudig, maar dodelijk efficiënt. Eerst maken we een korte piloot film die jullie kunnen gebruiken op jullie website, in newsletters en op social media. Maar we stoppen daar niet: van diezelfde opnames maken we ook diverse reels, Instagram Stories, snippets en YouTube bumpers. Deze social media content gebruiken we om onze langetermijnstrategie in werking te zetten op jullie social media kanalen. Tot slot volgen we op, rapporteren we en herhalen we indien nodig de cyclus voor optimaal succes. In ons vinden jullie dus een partner die veel verder gaat dan alleen maar een video maakt, wij engageren ons voor een lange termijn, brengen een ton aan know-how mee en zorgen ervoor dat jullie video’s de impact krijgen die uw bedrijf verdient!

PILOOT FILM

STAP 1

PRODUCEREN

Na een lekker tasje koffie, een leuke babbel en een plan van aanpak vliegen we er in en komen we een half dagje bij jullie langs om de opnames van de piloot film te maken. De piloot film is het hart van jullie campagne en vormt de basis van onze langetermijnstrategie. Het maakt niet uit of het nu gaat om een bedrijfsreportage van een evenement, een testimonial, employer branding of een corporate video, de opzet blijft steeds hetzelfde: een korte, krachtige feel-good video maken, met een sterk verhaal en een diepgaande boodschap. Een video met karakter, die jullie verhaal met passie vertelt. Een storytelling video waarbij de mensen in uw bedrijf het echte verhaal zijn. Een video die blijft hangen en die opnieuw rock ’n roll in jullie bedrijf blaast.

Let’s Rock

Social Media Content

STAP 2

CREËEREN

Maar zoals gezegd, werken wij dodelijk efficiënt. Van slechts een halve dag video-opnames op locatie in jullie bedrijf, maken wij niet alleen een piloot film, maar produceren we ook meerdere snippets, reels, Insta-stories en YouTube bumpers. Deze content kunnen we vervolgens verspreid over een langere periode inzetten op jullie mediakanalen om maximale zichtbaarheid en impact te verzekeren.

Powerful content, powerful impact.

MARKETING STRATEGIE

STAP 3

ADVERTEREN & RAPPORTEREN

Maar geweldige video’s stellen niet veel voor zonder een doordachte strategie. Te vaak zien we dat video’s hun impact missen, omdat bedrijven vaak de middelen of de tijd niet hebben om een langetermijnstrategie uit te werken. Het gevolg? Slechts 10 views en 2 likes, weinig tot geen extra leads en beperkte zichtbaarheid. Een gemiste kans voor een dure investering.

Onze expertise ligt niet alleen in videoproducties; wij zijn ook gespecialiseerd en gecertificeerd in het opbouwen van op maat gemaakte social media campagnes voor Google en Meta, die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om leads te stimuleren, het verhogen van bezoekersaantallen, het vergroten van zichtbaarheid of het versterken van jullie employer branding, wij helpen jullie graag verder.

Maar wij bedenken en realiseren niet alleen deze langetermijnvisie, we volgen ze ook nauwlettend op, sturen bij waar nodig en rapporteren periodiek. Indien nodig herhalen we de cyclus voor optimaal succes.

Laat je content niet verloren gaan en verander je video’s in krachtige marketingtools.


Visibility starts with a bold shout.

SOME OF OUR VICTIMS

ZIJ GINGEN U VOOR

LET’S ROCK

NO BALLS NO GLORY

TIJD VOOR ACTIE!

Na veel blabla, is het nu tijd voor boom boom! Zoals gezegd maken wij niet zomaar video’s!
Wij vertellen verhalen, verhalen in beelden. Verhalen die mensen willen horen en die opvallen.
Soms een beetje sexy, soms met een vleugje humor, maar altijd met hart en ziel!
Wij zijn geen cowboys die zomaar lukraak wat beelden schieten.
Om uw doel te raken, mikken we zorgvuldig. Daarom gaan we verder dan alleen het maken van video’s.
We helpen u ook om uw video’s zichtbaar te maken.
Samen bedenken, realiseren en volgen we een social media strategie op,
zodat uw video’s de aandacht krijgen die ze verdienen.


ONZE AANPAK

Onze aanpak begint altijd met een goed gesprek bij een kop koffie op uw bedrijf.
Na een eerste hofmaking gaan we aan de slag om een langetermijnstrategie op maat van uw bedrijf te ontwikkelen,
want net zoals Rome, is ook uw zichtbaarheid op social media niet op één dag gebouwd!.


WIJ WERKEN MET PAKKETTEN
Gewoon een videootje maken en dat op’t internet gooien werkt dus niet meer!
Daarom stellen wij een volledig *pakket voor u samen. Van 1 korte piloot video maken wij dus
meerdere kleine snippets, reels en stories die we dan over een langere termijn kunnen gebruiken
om op Facebook, Linked-in, Instagram en al jullie social media kanalen wat extra lawaai te maken.
We werken samen met u een marketing strategie uit, een langetermijnvisie en zetten mee de doelen uit
die jullie willen behalen. Of jullie nu streven naar meer zichtbaarheid, het genereren van leads,
of het promoten van jullie website, wij ondersteunen jullie met een doeltreffend plan van aanpak,
om deze doelen te bereiken en ze verder op te volgen!

Eenmaal ons huiswerk af is, komen wij graag ons examen bij jullie afleggen,
om ons voorstel aan jullie te presenteren.
(*Wij hebben pakketten op maat van ieder bedrijf, van de kleinste kleine kmo tot de grootste multinational)

Zoals jullie zien maken wij dus niet zomaar video’s, wij zijn geen cowboys!
Wij gaan veel verder dan het alleen maar maken van wat video’s,
wij brengen ook een schat aan engagement en know-how mee,
een visie, een plan en een opvolging,
om ervoor te zorgen dat uw video’s de impact hebben,
die uw bedrijf verdient.


DO YOU HAVE
THE BALLS ?LET’S ROCK

NOG ENKELE PRODUCTIES

NOG ENKELE VAN ONZE ANDERE PRODUCTIES

FUNNY NUMBERS

Some of The Cool Facts About Us

275
Kopjes koffie per project
99
Procent % glimlach verzekerd
935
uren van brainstorming
12
aantal jaren ervaring

BABBELTJE?

Voor een koffietje komen wij graag tot bij u!

Tel: DAVID +32 (0) 475/923.657
Tel: JOERI +32 (0) 476/905.378

VERBINDINGSTRAAT 10 – 2070 BURCHT
ANTWERP, BELGIUM

info@torooo.be
www.torooo.be