HomeTeam

DIT IS ONS TEAM

Als 1 manszaak kan ik gelukkig rekenen op een professioneel team die dagelijks klaar staan om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Hoog tijd dat ik hen even aan jullie voorstel.

null

Daan

SALES Daan is wat de serieuzere van onze bende, hij is dan ook de "BIGG BOSS". Hij ziet er misschien wat streng uit met z'n brilleke, maar heeft in't echt maar een klein peperkoeken hartje. Hij is dan wel onze baas, maar wij noemen hem "Grumpy"

null

Davy

MULTIMEDIA Niemand weet eigenlijk wie d'n Davy is. 't Is nogal ne stille en zit altijd achter zijne computer.Maar 1 ding is zeker als het op social media aankomt is onze Davy n'n echte GOEROE , hij ziet er zelfs zo'n beetje uit! In ieder geval als ge iets van ons op't internet ziet dan moogde zeker zijn dat onze Davy het daar heeft gezet!

null

Danny

IT Onze Danny bestaat alleen maar uit 1tjes & nullen, "Bits & Bites" zoals ze dat in de volksmond zouden zeggen. Hij is onze IT specialist terzake en een krak in het oplossen van alle computerproblemen. Hij is d'n "Hannibal Smidt" van ons A-TEAM!

null

Daniel

AUDIO VISUEEL D'n Daniel, is zowat de zotste van d'n hoop, hij is onze "JOKER". Als er gelachen wordt mag je er zeker van zijn dat hij er voor iets tussen zit. Hij heeft een vizier als oog en als je voor z'n lens komt ontsnap je niet meer! Hij schiet op alles wat beweegt en heeft een "license to shoot". Hij is de "HITMAN" van onze familie, maar schiet alleen met digitale Mega Pixels!

null

David

MARKETING David is onze creatieve duizendpoot en de bedenker van Artbreak Productions. Hij is sinds dag 1 de rots in de branding voor al onze artistieke uitdagingen. We noemen hem wel eens onze "Leonardo Davinci" van de lage landen!

null

Dave

AFTER SALES D'n Dave houdt geen 2 minuten zijn mond dicht, hij zit dan ook in d'n after sales.  Hij is de George Clooney van onze crew, en charmeert zowaar iedereen die hij aan de telefoon krijgt. Koffie zetten kan hij niet, maar we noemen hem wel "Mister Espresso".

image
https://torooo.be/wp-content/themes/hazel/
https://torooo.be/
#d8d8d8
style1
default
Loading posts...
/data/sites/web/torooobe/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
off