HomePrijslijst

BIJ ONS ALLEEN VERSE VIS

Bij ons is het alle dagen vrijdag, want wij serveren hier enkel verse vis!
Op ons menu staan frisse ontwerpen, een dynamische aanpak
en ondertussen veel plezier maken!

WIJ HOUDEN U GRAAG AAN'T LIJNTJE

MET ONZE BELACHELIJKE PRIJZEN

Torooo Productions is een jonge, hippe & dynamische "One Stop" Multimediashop die bruist van originele ideeën!
Bij ons vinden startende ondernemers en kleine KM0's alles wat ze nodig hebben om hun bedrijf Virtueel tot leven te brengen en zich op het internet te digitaliseren.
Wij zijn de "Makro" onder de productiehuizen maar dan wel met de kwaliteit van d'n Delhaize!
Alle dagen verse vis! :-)

WEBDESIGN

FOOTLOOSE

Hangt uw website uw voeten uit?
Ruikt hij ook naar een stel oude sneakers?
Wij leggen er reukvreters in, en bouwen een nieuwe op maat van uw voet!

Onze websites ruiken fris, zien er sexy uit, zijn veilig en werken op alle platforms! Eenmaal online, kan U zelf makkelijk uw website onderhouden, foto's en tekst toevoegen.

Uw volledig nieuwe website is binnen de 14 dagen "Up & Running" en klaar om heel wat kilometers te lopen.
Last but not least, heeft U een probleem? Don't worry want met onze service "YOU NEVER WALK ALONE"!

 

VIDEO

ROCK 'n ROLL

Wij blazen opnieuw Rock 'n Roll in uw bedrijf, waar je spontaan van gaat dansen! Ons vaccin is simpel! "STAY VISIBLE & STAY HEALTY"! Onze crew staat klaar om Uw bedrijf te injecteren met, swingende filmpjes  & blitse videoclips voor uw website & al uw social media kanalen!

Geen Donald Muylle maar wel Rolling Stones filmpjes waar uw hart net iets sneller van gaat slaan. Wij brengen uw verhaal tot in de huiskamers van het grote publiek!

It's Popcorn Time voor U, want wij verzorgen alles. Van opnames, montages tot het registreren van de muziek. We helpen U zelfs het internet te veroveren met alles mee online te zetten. Het enige wat U hoeft te doen is "Sit back and enjoy the show"!

Bedrijfsfilmpjes, video teasers, testimonials, social media adds, Youtube Bumpers, evenementen of video banners voor Facebook... Uw vraagt wij draaien!
Ready set, "ACTION"!

Prijzen zijn op aanvraag maar een bedrijfsfilmpje voor op uw website of social media kanalen heeft U reeds vanaf:

PHOTOGRAPHY

MEGA PIXEL

NEE wij maken geen pasfoto's!
Wij zijn "Lethal Storytellers" met een camera en een license to shoot! Wij zoomen in en schieten op alles wat beweegt! Onze missie is simpel, Uw bedrijf groot maken, tot in de Kleinste Mega Pixel!

Wij drukken niet zo maar op een knoppeke, maar brengen uw bedrijf digitaal tot leven. Wij werken met emotie, licht en schaduwen en vertellen het verhaal achter uw bedrijf, product, werknemer of evenement. Het leven zoals het is in stilstaande belekes!

Niets of niemand is nog veilig als wij ze voor onze lens krijgen. Uw leven, uw bedrijf of product zullen nooit meer hetzelfde zijn nadat wij het gedigitaliseerd hebben. U kan onze dodelijk efficiënte diensten inschakelen voor: bedrijfsreportages, evenementen, interieur- & productfotografie, profielfoto's... maar geen pasfoto's! :-)

Prijzen zijn verkrijgbaar op aanvraag, maar een spetterende fotoreeks van uw bedrijf of interieur heeft reeds vanaf:

 

BUMPERS

SEXY AS HELL!

Nog nooit van Bumpers gehoord? Iedereen heeft ze al gezien! Je hebt grote, kleine, mooie en minder mooie, maar onze Bumpers zijn "Sexy as Hell"!

YouTube Bumpers, zijn korte reclamefilmpjes van slechts 6 sec. die je in het midden of het einde van een YouTube filmpje te zien krijgt. Ze zijn dodelijk efficiënt  , razend populair en maken zelfs van een kleine man een grote Mijnheer! Kijk maar naar Trump, or is that Fake (old) news?

Ondertussen hebben wij van Torooo Productions ons gespecialiseerd in die bumpers! Dus alles jullie nog op zoek zijn naar een set heerlijk Bumpers, "We've got them"!

 

360°

VIRTUAL TOURS

Met onze 360° foto’s & virtuele rondleidingen brengen wij uw bedrijf tot in de huiskamer van uw klanten!

Uw showroom, interieur of workspace is de etalage van uw bedrijf en wij van Torro Productions openen voor U de deuren van het internet en brengen uw uitstalraam virtueel tot leven, zodat iedere bezoeker een potentiële klant wordt.

Hoe zot is dit! Bezoekers kunnen nu vanuit hun luie zetel, "veilig" en vanop minstens 1,5 meter afstand uw autoshowroom, interieur of bedrijf bezoeken. Een virtueel bezoekje brengen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wij verzorgen alles. Wij steken de volledige Virtuele rondleiding in elkaar, hosten de "Virtual Tour" op onze servers en helpen jullie alles online te zetten. Het enige dat U hoeft te doen is het opruimen & kuisen van jullie bureau's! :-) Uiteraard bieden wij ook 360° foto's, video's en Tiny Worlds aan. "The Sky" of zullen we zeggen "Het Internet" is the Limit!

 

VIDEO BANNER

FACEBOOK PIMPEN

Tegenwoordig heeft zowat iedereen een Facebookpagina! Van boer Jan met de pet op, tot de Amerikaanse activist, sjamaan en complotdenker "Jake Angeli" die in z'n eentje en in een bizonpak het Amerikaanse Capitool bestormde.

Anyway, Facebook pagina's schieten als paddestoelen uit de grond, maar er zijn er maar weinige die er lekker uitzien! Eén van de meest doeltreffende mannieren (naast goede content natuurlijk), is om je Facebook pagina "Up te pimpen" met een Video Banner!

Weinige beheerders weten dit, maar je kan dus een video plaatsen in de banner van je Facebookpagina. 't Is niet van zelfsprekend om dit goed te krijgen, maar toeval wil nu toch wel zekers, dat wij hier nu net in gespecialiseerd zijn! :-)

Dus als U ook van uw Facebookpagina ook een Rolls Royce onder de Rolls Royce'n wil maken, passeer dan effe in onze garage en wij pimpen hem graag tot een ongekende hoogte!

 

 

DRONE IMAGES

FLY ME TO THE MOON

Gelicenseerd Drone piloot!
Yahoeee "I did it", want ondertussen heb ik mijn licentie als drone-piloot gehaald!

Voortaan kan ik dus ook alle soorten aerial shots voor jullie maken! Jullie bedrijfsfilmpjes gaan er voortaan een stuk "sexier" uitzien met die spectaculaire luchtopnames! :-)

Andere toepassingen:
Luchtfotografie - Arial shots voor bedrijven - Weddings - Landmeters ...

 

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA STORIES

Social Media is niet meer weg te denken uit onze samenleving! Het is 1 van de meest belangrijke marketingtools die een bedrijf in haar arsenaal heeft! Toch is het ook meteen "de tool" die het meest onderschat en het minst doordacht wordt.

Bedrijven spenderen maar weinig , geen aandacht, of hebben simpelweg de know-how niet in huis, om een deftige social mediacampagne in elkaar te boxen!

Het succes van een social mediacampagne hangt slechts af van "4 factoren"! CONTENT, BRANDING, IMAGE & KNOW HOW!  Wil dit toch niet lukken dat wij van Torooo Productions hier nu net in gespecialiseerd zijn zekers!

Anyway, bent U nog op zoek naar een geschikte sparring partner die U kan helpen bij het opzetten van Uw social mediacampagnes, zoek dan niet verder want U heeft ons gevonden.

Alle prijzen zijn op vraag, maar een sexy Facebook en/of Instagram video-teaser met een blitse "call-out" heeft U reeds vanaf:

 

LOGO DESIGN

YOUR LOGO IS YOUR SOUL 

Het logo van een bedrijf is zowat de ziel, het kloppend hart van elke onderneming.Het staat symbool voor de kwaliteit van uw product en/of activiteit, vertegenwoordigt uw visie & filosofie en verspreidt als een waardige ambassadeur het gedachtengoed van uw "Brand", uw merk! Uw logo is de digitale handtekening van uw onderneming en vertelt wie U bent en waar uw bedrijf voor staat!

Logo's hebben hebben helaas de vervelende gewoonte een "everlasting impression" achter te laten, "GOOD" or "BAD"! Dus U kan er maar beter voor zorgen dat uw eerste logo een schot in de roos is!

Torooo zou Torooo Productions niet zijn als we ook hier voor U geen oplossing konden bieden.  Wij helpen U graag bij het uitwerken en het ontwerpen van een Logo dat een diepe en langdurige positieve indruk zal nalaten. Een logo dat waardig de visie van uw bedrijf uitdraagt en waakt over de kwaliteit van uw product en/of activiteit. Uw Logo is de ziel van uw bedrijf!

 

image
https://torooo.be/wp-content/themes/hazel/
https://torooo.be/
#d8d8d8
style1
default
Loading posts...
/data/sites/web/torooobe/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
off